Haha! Door dit hoesje lijkt je iPhone op een ontplofte Note 7

iphone case ontplofte note 7
Deze hoesjesmaker heeft en goed gevoel voor humor.

Hoesjesmaker Uniqfind heeft een iPhone-hoesje uitgebracht waarmee het lijkt alsof je een ontplofte Galaxy Note 7 in je handen hebt. Een mooie manier om in te haken op de grote problemen die Samsung afgelopen maanden heeft gehad met de exploderende Note 7. Of Samsung de iPhone-case kan waarderen is nog maar de vraag, eerder deze week liet de techgigant ook al een GTA-parodie over de Note 7 van YouTube verwijderen.

Het iPhone-hoesje is te koop via de website van Uniqfind voor $24.99. Het hoesje is verkrijgbaar voor de iPhone 5-, 6- en 7-modellen. Of iPhone-gebruikers ook echt de behoefte hebben om dit hoesje om hun smartphone heen te doen is nog maar de vraag. Je kan er wel zeker van zijn dat het tot discussies gaat leiden. Misschien is het hoesje ook wel een goede combinatie met dit Halloweenkostuum.

Er komen echter ook steeds meer gevallen naar buiten over ontplofte iPhone’s. In Australië is Apple momenteel bijvoorbeeld bezig met een onderzoek naar een brand die mogelijk veroorzaakt zou zijn door een iPhone 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *