Doorbot: zie overal en altijd wie er aan je deur staat

Doorbot
Op de Consumer Electronics Show is genoeg aandacht voor de digitalisering van zoiets ouderwets als je huis. Neem nou de de deurbel, behoorlijk uit de tijd. Want waarom fysiek geluid door je woonruimte schallen als het ook met een app kan?

De Doorbot doet het. Dit Amerikaanse product ter grootte van een blikje energiedrank hang je naast de deur en kan zowel via batterijen als netspanning van stroom worden voorzien. Via WiFi moet de Doorbot met het internet verbonden worden, waarna gebruikers via een Android- of iOS-app in verbinding komen te staan. Als iemand aanbelt wordt automatisch een notificatie naar de angesloten telefoon(s) gestuurd. Open je de app, dan wordt de camera instant geactiveerd en kun je een gesprekje houden. Dus ook als je helemaal niet thuis bent.

Hoe dat werkt zie je in onderstaande video. Hij kost 199 dollar.

[gv data=”ouOrfvqUGbI”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik woon in een flat dus ik heb er geen zak aan, maar zou ik verhuizen naar een normaal huis dan is dit toch wel heel erg vet. Hoe vaak ben ik wel niet thuis en komt er een pakketje of een persoon langs, het afstands bedienbare slot lijkt me dan weer een wat minder veilig idee, ik vraag me af hoe veilig het systeem is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *