Doorzoek alle Torrent-sites tegelijk met Bit Che

Internetpiraat-Bit-Che
Als je een nieuwe film van het internet af wilt plukken, kan het soms lastig zijn om direct de beste Torrent te vinden. Met Bit Che kun je in een handomdraai zien wat meer dan 50 verschillende downloadsites te bieden hebben.

Bit Che lijkt bijna te mooi om waar te zijn: het programmaatje heeft geen reclames, is volledig gratis te downloaden en valt je na een zoekopdracht niet lastig met randzaken. Je tikt simpelweg je zoekterm in, die Bit Che vervolgens door meer dan vijftig verschillende Torrentsites tegelijk laat gaan.

De snelste bovenaan
Zodra de zoekresultaten op je scherm staan, kun je er direct eentje uitkiezen om te openen met het Torrentprogramma dat jouw voorkeur heeft. Bovendien worden de zoekresultaten steeds ververst, zodat de snelste Torrent altijd bovenaan staat.

Bit-Che

Open script
Voor de echte Torrentfreaks is er nog een handige functie aanwezig: omdat het een script van Bit Che vrij toegankelijk is, is het relatief eenvoudig om de lijst met websites aan te vullen met jouw eigen favorieten. Dit zal met de 50 huidige sites nog niet nodig zijn, maar aangezien het Torrentlandschap nogal gevoelig is voor verandering, kan deze functie in de toekomst wellicht van pas komen.

Bit Che is gratis te downloaden via deze link. Ook is er een Plus Edition aanwezig, waarmee je wat extra functies krijgt zoals een Filter Search en Media Type Searching. Zodra je minimaal 10 dollar gedoneerd hebt, krijg je automatisch toegang tot deze premiumversie.

Geen idee wat je moet downloaden? Neem dan vooral eens een kijkje naar onze top tien meest gedownloade films van de week.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *