Douchekop transformeert badkamer tot hippe club

Auteur: , Geen reacties
Shower-Speaker

Deze douchekop geeft een hele nieuwe dimensie aan jouw optreden als badkamerartiest.

De Shower Speaker van Show Speaker LLC doet zijn uiterste best om een douchebeurt zo vermakelijk mogelijk te maken. Een ring met LED-lampjes verandert van kleur terwijl de temperatuur van het water wisselt en de Bluetooth speaker in het midden blaast met gemak pompende beats door je badkamer heen.

De speaker gaat 16 uur mee, daarna kun je hem uit de kop verwijderen en opladen met de meegeleverde USB-kabel. Volgens de bedenkers is de speaker gemaakt om een goed geluid te leveren, zelfs als je oren vol zitten met sop en water. Omdat het geluid van dezelfde kant komt als het water, wordt de muziek minder gedempt en kun je door de shampoo heen nog steeds genieten van je favoriete artiesten. Met het uitneembare speakertje kun je bovendien nummers skippen, pauzeren of opnieuw af laten spelen. Ook het volume kun je naar eigen wens instellen.

Raven in de douche
Ben je wel in voor een rave in de douche, dan kun je de Shower Speaker via Indiegogo bestellen. Als je tachtig dollar doneert, krijg je er aan het begin van 2015 eentje thuisgestuurd. Bekijk hieronder een video waarin het concept van de Shower Speaker wordt uitgelegd door bedenker Anthony Rumeo.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).