‘Draadloze lader iPhone 8 blijkt niet de rapste’

iPhone 7, iPhone 8 en iPhone 7S
Wil je je nieuwe iPhone 8 zo snel mogelijk opladen, dan kun je de draadloze lader wel laten liggen.

Je kunt de iPhone 8 op twee manieren opladen: via de traditionele kabel of met de nieuwe draadloze oplader. Gebruik je de kabel, dan kun je vanaf dit najaar gebruik maken van snelladen, een primeur voor de iPhone. Helaas is de draadloze lader een stuk minder rap, als we de Japanse website Macotakara mogen geloven.

Apple zou kiezen voor een draadloze oplader met een vermogen van 7,5 Watt, terwijl de nieuwste technieken 15 Watt ondersteunen. Dat is vreemd, want Apple is al zo’n beetje de laatste smartphonemaker die je een draadloze lader laat gebruiken en kiest nu ook nog eens voor ‘verouderde’ techniek.

Kleine kanttekening: een draadloze lader met een vermogen van 7,5 Watt is nog altijd sneller dan de huidige standaardladers van Apple. Die blijven op 5 Watt steken en daar kom je anno 2017 eigenlijk niet meer mee weg.

Nog geen reacties

  1. @ Dgh74, en wat zei ik je ???
    Riep het een tijd geleden al. En steeds weer heb ik de voorspellingen bij het juiste eind.
    Niks Starwars draadloos opladen zonder een chargeplate en inmiddels is ook duidelijk dat de fingerprint scanner in het scherm NIET aanwezig is omdat die techniek nog steeds niet top werkt.

    Kortom, een Iphone 7 met een groter scherm zonder menu knop.

    • @turbobrick: ah turbo en zijn “voorspellende gaven”

      1) ik heb nooit gezegt dat ECHT draadloos laden er daadwerkelijk in zou komen. Heb je getracht uit te leggen dat het bestaat en dat apple een bedrijf heeft overgenomen die de kennis heeft. Sterker nog heb diverse malen geroepen ( en nog steeds ) dat het huidige “draadloos” laden voor mij nutteloos is OOK op een Iphone. Hopen dat het erin komt is iets anders dan zeggen dat het erin komt

      2) de techniek voor fingerprint in sscherm werkt prima … massa productie is het probleem. Maar ik accepteer het ontbreken met een glimlach wanneer alle geruchten van gezichtsherkenning voor 80% kloppen. Nog mooiere oplossing naar mijn mening

      3) het feit dat je de iphone 8 omschrijft als een 7 zonder homeknop … kan alleen maar bewijzen hoe kortzichtig je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *