Draag jij binnenkort deze geprinte Adidas-sneakers?

Auteur: , Geen reacties
adidas 3d print sneakers

De bijzondere maar vooral peperdure pareltjes komen in beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij!

Adidas zit zeker niet stil op het gebied van innovatie. Zo beschikt het over een breed scala aan designer-sneakers, maar ook op het gebied van technologische ontwikkelingen staat het bedrijf zijn mannetje. De Adidas 3D Runners zijn daar het ‘levende’ voorbeeld van.

De speciale sneaker combineert de traditionele Primeknit-schoen met speciale Futurecraft-zolen, die rechtstreeks uit de 3D-printer getoverd worden. Deze speciale techniek moet ervoor zorgen dat de sneakers je voeten beter ondersteunen, fijner aan de voet zitten en meer elasticiteit bieden wanneer nodig.

Buiten het commerciƫle praatje zullen de schoenen met hun opvallende uiterlijk voldoende kopers op de been brengen. Maar daar moet je als klant dan ook echt iets voor over hebben. Naast het prijskaartje van 333 dollar (omgerekend 314 euro), moet je je op tijd inschrijven via deze speciale app.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de schoenen vanaf 15 december alleen op te halen in Londen, Tokio en New York. Voor de ‘gewone’ Adidas-fan is het dan ook nog maar afwachten of de 3D-geprinte schoenen ooit op een makkelijkere manier te verkrijgen zullen zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).