Draagbare Solar Powered Speaker geeft je telefoon stroom


Wat heb je aan MP3-devices met 100.000 muzieknummers als je geen fatsoenlijke speakers in de buurt hebt? Dit is een oplossing: een draagbaar speakersetje dat op zonne-energie werkt én je telefoon oplaadt.

De Portable Solar Powered Speaker (serieus, dat is zijn officiële naam) beschikt over twee 2,5-inch speakers met elk 3 Watt vermogen. Middels bluetooth wordt verbinding met elk gewenst muziekapparaat gemaakt en dankzij de ingebouwde, niet nader gespecificeerde accu kan tot acht uur muziek worden afgespeeld. En naast de mogelijkheid om de batterij via een adapter op te laden, kan het ook andersom zodat je telefoons, tablets, whatever via de USB-poort van stroom voorziet.

Opladen aan het net duurt 2,5 uur, met het zonnepaneeltje in de zon heb je hem in 5 uur vol. Hij kost $99,95, wat enigszins aan de hoge kant is voor een speakerset met een scheve USB-aansluiting. Zeg het maar: meenemen op vakantie of die honderd dollar liever aan de bar uitgeven?

[lg_folder folder=”0_Divers/Portable_Solar_Powered_Speaker/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Chill, heb je straks niet alleen meer in de trein op weg naar het strand last van gasten die geen oordopjes dragen, maar ook nog óp het strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *