Drie Instagrammers overleden na val van waterval

Drie populaire Instagrammers overleden na val van waterval
Triest nieuws voor de fans van Ryker Gamble.

Reisvlogger Ryker Gamble is overleden nadat hij en twee vrienden van een waterval vielen in British Columbia. Het zou naast Gamble gaan om twee bekende Instagrammers: wanderlust (Alexey) en zijn vriendin Mindy. Alexey was net als Ryker onderdeel van het populaire High on Life.

Volgens AP werd het drietal gevonden aan de voet van Shannon Falls, de op twee na hoogste waterval in British Columbia. Ze zwommen eerst langs de top van de waterval en liepen vervolgens over de rand. Daar viel het drietal zo’n 30 meter naar beneden. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Op Instagram reageren de miljoenen volgers van de drie geschokt. Zij genoten lang van de mooiste reisvideo’s en gevaarlijkste stunts, maar hadden er natuurlijk nooit op gerekend dat het zo fout zou kunnen aflopen.

Gamble was geliefd onder reisliefhebbers. Zijn YouTube-kanaal kende 500.000 abonnees en op Instagram had de reiziger 1,1 miljoen volgers. Gamble laat Alissa Hansen, zijn vriendin, alleen achter. Op Instagram postte ze een tribute van haar vriend.

https://www.instagram.com/p/Bk3FTGVlPq0/?taken-by=alissa.hansen
https://www.instagram.com/p/BW6G0zDhML7/?hl=nl&taken-by=rykergamble
https://www.instagram.com/p/BkXxfyeHihB/?hl=nl&taken-by=wanderlust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *