Drie minieme veranderingen in iPhone 7

iPhone 7
De iPhone 7, die volgens de laatste berichten vrijwel identiek zal zijn aan zijn voorganger, krijgt toch een paar kleine design-updates.

Dat meldt het tamelijk betrouwbare Macotakara, dat zich baseert op producenten van beschermende iPhone-hoesjes.

De twee veranderingen zijn als volgt: de ambient-light-sensor, die meet hoeveel omgevingslicht er op dat moment is, zou van plek verschuiven. Daarnaast zal de speaker aan de bovenkant iets groter worden. Tot slot zal de proximity sensor een update krijgen: het wordt er namelijk een met dual specification. Dit zou betekenen dat de zender en ontvanger worden gesplitst.

Geen wijzigingen die je in september naar de winkel laten rennen, zoveel is duidelijk. Het betekent wel dat een aantal accessoires moet worden aangepast, waaronder de hoesjes. Momenteel zouden de fabrikanten van de huidige modellen dan ook geen orders meer krijgen – daar komt het gerucht vandaan.

Een toestel zonder koptelefoonaansluiting, mét een dubbele camera voor het Plus-model, een grotere camerasensor en wat minieme tweaks in de overige sensoren, en mogelijk het verdwijnen van de home-knop. Zie hier het toestel dat we naar alle waarschijnlijkheid gaan zien in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *