Video: drone filmt de duurste villa van Nederland

Auteur: , 6 Reacties
Villa drone

Aan de lommerrijke Heisteeg in het pittoreske Oisterwijk staat deze kolossale villa, hier in beeld gebracht door een drone.

1,65 Miljoen voor de grond en een hypotheek van 5 miljoen op het pand maakt samen een kostenpost van een dikke 6,5 miljoen voor trotse eigenaren Christ en Dennie van Helden, die het optrekje kochten van Quote 500-lid Marc Brouwers. Ze bekostigden dat met de inkomsten van hun onderneming Van Helden Vastgoed. Het is op dit moment het duurste huis op Funda.

Het haalt het niet helemaal bij de stulpjes van Kim Dotcom (fly-over) of Minecraft-bedenker Markus Persson, maar het blijft een knoeperd van een ding natuurlijk. Vier slaapkamers, een fitnessruimte, binnenzwembad, speelkamer en een garage met ruimte voor maar liefst vijf bolides, plus een apart gastenverblijf met wijnkelder, eigen badkamer, en -uiteraard- een thuisbioscoop.

Laaf u aan een luxe die u waarschijnlijk nooit zult kunnen bekostigen:6 reacties

Huis is niet verkeerd. Maar dat filmpje is echt verschrikkelijk gemonteerd….
@nielsnl1: Eens, ik word er wagenziek van.
De titel boven dit topic is niet echt juist…. Of ze bedoelen duurste huis op dit moment te koop? Off-topic duurste huis is eerder nog van bovengenoemde Marc Brouwers (Landgoed Wielewaal). Naar verluid kost het optrekje met verbouwing tussen 25-29 miljoen euro. Evengoed is dit huis duurder als mijn woning en zou ik maar wat te graag dit knap ingerichte huis betrekken!
@willem1987: check, heb even een toevoeging gedaan dat het momenteel het duurste huis is op Funda.
@Vincent: Amsterdam, museumplein staat een vrijstaande villa voor 26.000.000 te koop, dat is de duurste in NL op dit moment.

Staat overigens niet op funda.
Ik kom dagelijks voor mijn werk in Blaricum. Daar staan een hoop van dit soort huizen. Ik betwijfel of dit de duurste van Nederland is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).