Droptest: iPhone 6S tegenover iPhone 6S Plus [video]

Auteur: , 4 Reacties
iPhone 6S op de grond

De eerste klanten krijgen de verse exemplaren binnen van de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Wat doe je dan? Helemaal kapot gooien! Ofzo

De traditionele droptest video’s dienen geen introductie meer. Vanzelfsprekend dat van de nieuwe iPhones een dergelijke video opduikt. In de naam van de wetenschap is het op de een of andere manier altijd leuk om dingen te slopen en naar dingen te kijken die gesloopt worden. De tester onderwerpt de verstevigde nieuwe aluminum body van de iPhone aan verschillende ‘simulaties’ om met een uiteindelijke faceplant-van-een-stoel drop te eindigen.

Afijn, in de video hieronder check je de stevigheid van de nieuwe iPhones die er op het eerste gezicht er niet zo slecht vanaf komt.4 reacties

Ik snap dit soort filmpjes nooit. Ongeacht wat voor telefoon het is vind ik het zo raar om dit soort filmpjes op de release dag te maken, en er ├╝berhaupt geld aan uit te geven.
@mike0709: Dit heet geld verdienen ! De kosten worden dubbel en dwars terug verdiend door de miljoenen hits die dit soort filmpjes krijgen.
De kopers zijn best geinteresseerd in dit soort dingen alhoewel het niet veel zegt en ook geen garantie is.
@turbobrick: Snap ik, YT is een perfect platform om geld te verdienen met leuke dingen doen. Maar hoe je het ook ziet, ik vind er niks nuttigs/amuserend aan. Mijn 5s is inmiddels verschillende keren tegen de grond aangegaan en m’n scherm is nog perfect.
@mike0709: Klopt … Als hij dezelfde test had uitgevoerd en iets anders had vast gehouden dan was de uitkomst wellicht anders geweest. Nogmaals het zegt weinig hoor maar schijnbaar is er toch een behoefte aan dit soort movies.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).