Droptest: Samsung Galaxy Note 7 vs Galaxy S7 Edge [video]

Auteur: , 1 Reactie
Samsung

De Note 7 heeft technisch gezien een beter scherm dan de S7 Edge. Hoe zit dat in de praktijk?

Twee vrouwelijke medewerkers van CNET gingen op onderzoek uit. Beide toestellen laten ze van diverse hoogtes vallen, om vervolgens te kijken naar het resultaat. Eerder kwam de Note 7 negatief in het nieuws. Het Gorilla Glass 5-scherm zou gevoeliger voor krassen zijn in vergelijking met de S7 Edge.

Op papier moet de Note winnen van de Edge. Laatstgenoemde beschikt namelijk over Gorilla Glass type 4. Eerder dit jaar konden we zien hoe de S7 Edge presteerde tegenover de S7 Active. Hier bleek de stevigere Active uitstekend uit de test te komen. De Edge liet al gauw steken vallen. Met de onlangs uitgebrachte Note 7 krijgt de S7 een nieuwe kans. Check de video hieronder om te zien welke van de twee beter uit de bus komen.1 reactie

Ik laat mijn telefoon nooit plat vallen, hij valt altijd op een van de hoeken, zij kanten. Ook laat ik het niet zo vaak achterelkaar vallen. Had liever gezien hoe de toestellen het zouden houden als ze gelijk de eerste keer op de hoek/kant vallen vanaf broekzak hoogte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).