Droptest: Samsung Galaxy Note 9 versus iPhone X (video)

Droptest: Samsung Galaxy Note 9 vs iPhone X
Wie is de sterkere van de twee?

Wellicht wist je het nog niet, maar Samsung heeft een aandeel in Corning, het bedrijf dat het robuuste Gorilla Glass-materiaal ontwikkelt. Deze technologie wordt door de meeste moderne vlaggenschepen gebruikt om te voorkomen dat ze volledig in duigen vallen bij de minste of geringste val. Het is dan ook vreemd dat de Galaxy Note 9 niet als eerste over Gorilla Glass 6 beschikt.

Gorilla Glass 5 zou echter nog steeds meer dan voldoende moeten zijn om een flinke val hier en daar te kunnen overleven. Of het zich ook mag meten met het sterke glas van de iPhone X, onderzoekt YouTuber PhoneBuff voor ons in zijn droptest.

In onderstaande video blijkt dat de twee qua uiteindelijke score bijzonder dicht bij elkaar liggen, maar op andere aspecten uitblinken. Vooral de achterkant van de Galaxy Note 9 blijkt bijzonder fragiel te zijn ten opzichte van de iPhone X. Aangezien repareren duur is, lijkt een hoesje geen overbodige luxe.

Daarentegen blijkt dat het display van de iPhone X een stuk fragieler is dan de Galaxy Note 9. Wil je weten hoe sterk de randen van beide toestellen zijn én wie de uiteindelijke winnaar is? Bekijk dan de volledige video hieronder.

[gv data=”QNbiDSfkcww”][/gv]

3 reacties

 1. Zeg Apparata, ik vraag me zo af hé: jullie posten nou wel altijd dit soort vergelijkingsvideo’s als droptests, marteltests etc. Maar, wat vinden jullie nou zelf van die telefoons? Ik zie jullie nou nooit met een eigen review komen. Altijd maar een overzicht van wat andere mensen zeggen. En als jullie je mening geven over een telefoon, is het 9 van de 10 keer dat het lijkt op een iPhone X.

  Jammer, want ik kijk nog wel eens op de site. En dan valt me t voorgaande toch wel op. K ben stiekem toch wel benieuwd naar reviews van jullie over telefoons.

  T is maar een idee en t staat jullie vrij om er iets mee te doen natuurlijk.

 2. Bullshit tests …
  Waarom ? Je hebt er geen ene ruk aan als jouw toestel valt en toch stuk gaat terwijl hij het overleefde in een test.
  Je hebt er echt geen ene reet aan.

  Overigens gaat IEDERE niet ruggedized smartphone naar de klote als hij net verkeerd valt.
  Ongeacht welk Gorilla glas of welk ander materiaal ze kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *