‘Drukgevoelige home-knop voor nieuwe iPhone 7’

Apple
Je moet immers iets vernieuwen aan dat ding.

Een beetje flauw, maar de huidige geruchten duiden niet op spectaculaire vernieuwingen voor de nieuwe iPhone, die vermoedelijk volgende maand onthuld zal worden door Apple. Niemand minder dan Bloomberg bericht over een drukgevoelige home-knop voor de iPhone 7. Daarnaast krijgt het toestel volgens de site inderdaad twee cameralenzen. Dit valt in lijn met eerdere geruchten.

Een drukgevoelige knop zou een grote verandering betekenen. Al sinds de eerste iPhone kennen we de fysieke home-knop. Dit nieuwe type werkt een tikkeltje anders. Je vinger drukt op de knop en vervolgens geeft de telefoon drukgevoelige feedback zodat je weet dat je correct de knop hebt ingedrukt.

Naast de dubbele camera en de drukgevoelige home-knop gaat de jack-ingang op de iPhone 7 vogens de bron met pensioen. Hiervoor moet een nieuwe speaker in de plaats komen. Het verdwijnen van de traditionele koptelefooningang hebben we ook al meerdere keren vanuit diverse hoeken gehoord. Deze drie punten zullen dan ook de grootste veranderingen zijn voor de nieuwe smartphone van Apple. Op het gebied van design zal de iPhone 7 sterk lijken op de iPhone 6/6s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *