Duitser maakt pleeborstelpistool des doods [video]

BOOM! Headshot!
Als de wereld ooit nog eens knarsend tot een einde komt, dan heeft deze Duitser in ieder geval een origineel wapen om zijn voorraad toiletpapier en zeep te verdedigen.

De Duitser Jörg Sprave heeft wat met kruisbogen en katapulten. Zijn Youtube-kanaal The Slingshot Channel staat dan ook vol met zijn creaties en de vernietiging die ze aanrichten. Maar zijn laatste creatie, de Toilet Brush Monster Revolver, willen we hier toch nog even uitlichten, al is het alleen maar vanwege de originele keuze van munitie.

Dit massavernietigingspleeborstel-pistool (3x woordwaarde!) schiet zijn projectielen weg met meer dan 81 meter per seconde. Dat is genoeg om een watermeloen permanent te ventileren, zoals hij bewijst in onderstaande video. Wat er gebeurd als deze op een mens wordt afgeschoten willen we eigenlijk niet weten. Een heel schoon en perfect rond gat, vermoedelijk.

Uiteraard is het niet alleen een plastic pleeborstel die de schade doet. In de neus van dit badkamerprojectiel zit een stalen pin die voor stabiliteit en maximum killing power zorgt. Maar kniesoor die daar op let, zeker als je aan de business end van dit ding staat.

Video:
[gv data=”bIkEHtD42-8″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *