Dummy Google Pixelbook onthult allerlei toffe features

Auteur: , Geen reacties
Dit is m dan

Waaronder een afneembaar toetsenbord!

Mogelijk zijn de eerste beelden van de aankomende talbet-laptop-hybride van Google uitgelekt. Hoewel er pas over een paar weken een evenement van de zoekgigant gepland staat, wijzen alle geruchten erop dat deze tablet dan zal worden onthuld. Dit kan hij allemaal.

De Google Pixelbook, intern bekend als de Nocturne, werd ontdekt door AboutChromebooks en zal allerlei toffe features met zich mee te nemen. Hoewel de hybride van een laptop en afneembaar tablet nog niet echt geland is in de mainstream markt (en tablets aan het uitsterven zijn), zou het toestel van Google daar misschien verandering in kunnen brengen. Niet heel onwaarschijnlijk, als hij wordt uitgerust met alle features die deze dummy suggereert.

De tablet zelf draait bijvoorbeeld op Chrom OS, is uitgerust met een USB-C-port (waarschijnlijk met nog een port aan de andere kant) en bovenop de talbet zit een kleine inkeping. Nu wordt dat woord vaak geassocieerd met een notch, maar in dit geval gaat het voor iets heel anders dienen. Linksbovenop het apparaat komt namelijk een vingerafdrukscanner.

Verder ging de website ook graven in de Chrome OS-code en ontdekte daar dat dit toestel waarschijnlijk een resolutie van 3000×2000 pixels zal krijgen. Tot slot lijkt alles erop te wijzen dat de Pixelbook een verwisselbaar toetsenbord krijgt. Hierdoor kun je dan toetsenborden van derden aansluiten en in het chassis klikken.

Wat er zich verder onder de motorkap afspeelt, is nog niet duidelijk. De bron suggereert daarentegen dat het toestel zal worden uitgerust met een Intel-processor van de 8e generatie. Verder beschrijven we in dit artikel uit 2017 meer over de Pixelbook en welke features hij zou krijgen. Of die geruchten van toen waar zijn, weten we over een paar weken zeker!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).