Dunste smartphone ter wereld is leverbaar in Nederland

Alcatel One Touch Idol Ultra
De extreem dunne Alcatel One Touch Idol Ultra is niet alleen de dunste smartphone ter wereld, maar ook gelijk een van de kleurrijkste. Over die rare naam zullen we het maar even niet hebben.

Die kleuren zullen ongetwijfeld een eerbetoon zijn aan de Pocketline Swing (die werden gemaakt door Alcatel) en het is weer eens wat anders dan zwart of wit. Deze extreem dunne smartphone werd begin dit jaar tijden het MWC2013 in Barcelona gepresenteerd en arriveert nu dus al in Nederland.

De Idol Ultra is slechts 6,45 millimeter dik en dat is volgens Alcatel One Touch een nieuw record. We zien een 4.7-inch HD AMOLED (720×1280 pixels) scherm en binnenin zit een 1.2 GHz processor met 2 kernen. Er is 16 GB opslagcapaciteit en 1 GB werkgeheugen. De accu heeft een capaciteit van 1820 mAh en de telefoon draait op Android 4.1

Wat dat moet kosten? De adviesprijs ligt in Nederland op zo’n 320 euro. Mocht je dat nog steeds te duur vinden dan is er ook nog de iets dikkere Idol (zo’n 280 euro), maar die heeft ook specs die wat minder zijn.

Alcatel One Touch Idol Ultra

Nog geen reacties

  1. Mooi dat die fabrikanten zo hun best doen om maar steeds dunnere telefoons te krijgen.. en vervolgens gaat de consument er allerlei etuis en hoesjes voor kopen zodat het ding uiteindelijk net zo dik is als elke andere telefoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *