Dit kunnen we verwachten van het nieuwe Formule 1-streamingplatform

Auteur: , 1 Reactie
F1 TV start begin 2018

Het heeft even geduurd, maar de koningsklasse van de autosport gaat eindelijk met de tijd mee.

Maak kennis met F1 TV, het platform waar je straks zonder reclame naar alle races kunt kijken. Dat niet alleen: naast de standaard livestream kun je ook de on-board beelden van alle twintig coureurs zien wanneer jij dat wilt. Wil je anderhalf uur lang zien wat Max Verstappen uitspookt, dan kan dat dus gewoon.

Alle trainingen, kwalificatiesessies en de races zijn live te volgen, inclusief persconferenties en interviews. Verder zijn in het voorprogramma ook de wedstrijden van de Formule 2, GP3 en Porsche Supercup te zien, mocht je de hele zondag willen benutten om volop autosport te kijken.

Kleine kanttekening: voorlopig staat Nederland niet op de lijst van landen waar F1 TV gelanceerd wordt. Voor Duitsland en België geldt dat overigens wel. Zou dat iets te maken hebben met de overeenkomst met Ziggo, de betaalzender die op dit moment de uitzendrechten heeft?

F1 TV moet begin 2018 klaar zijn voor lancering, maar aangezien de Grand Prix van Australië niet genoemd wordt, zou het zomaar kunnen dat de seizoensstart nog niet te volgen is via het platform. De kosten zouden tussen de 8 en 12 dollar per maand bedragen. (via autoblog.nl)1 reactie

VPN switchen naar België en gáán…

Ik ben trouwens helemaal niet geïnteresseerd in al die toeters en bellen er om heen. Ik wil gewoon reclame-vrije verslaggeving van het niveau Sky Sports / BBC en geen geleuter er om heen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).