‘Duurdere iPhone komt pas later’

Auteur: , Geen reacties
'iPhone'

Apple zou prioriteit geven aan de voordeligere modellen.

De verwachting is dat Apple volgende week drie nieuwe toestellen gaat aankondigen. Een nieuwe iPhone 7s, een nieuwe iPhone 7s Plus en de langverwachte iPhone 8. Laatstgenoemde zal het duurste worden van het trio, met een vanafprijs van zo’n 999 dollar.

Wie een bestelling plaatst voor het dure apparaat, moet mogelijk langer wachten op een levering. TechCrunch weet op basis van eigen bronnen te vertellen dat Apple eerst de voordeligere modellen zal verschepen. De duurdere iPhone 8 volgt in een later stadium. Het is niet bekend hoelang het gaat duren. Problemen tijdens de productie van de iPhone 8 worden genoemd als mogelijke oorzaak.

Of dit ook effect heeft op Nederlandse orders is koffiedik kijken. Doorgaans zitten wij niet bij de eerste landen die de nieuwe iPhone krijgen. De eerste ‘batch’ landen kunnen de nieuwe iPhones vermoedelijk eind september scoren. De tweede batch landen, waar Nederland doorgaans tussen zit, krijgen de nieuwe toestellen in oktober. iPhone-fans die als eerste het nieuwe vlaggenschip willen scoren reizen af naar Apple-winkels in Oberhausen of Parijs. Duitsland en Frankrijk vallen namelijk wel onder de eerste groep.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).