E3-vooruitblik: o.a. Doom, Halo 5, Assassin’s Creed Syndicate

E3-LA-convention-center
Er gaan weer heel wat gruwelijke games aangekondigd worden op de E3-beurs. Lees hier welke je zeker mag verwachten – en welke mogelijke verrassingen de game-makers voor je in petto hebben.

Maar liefst zeven persconferenties zullen er worden gegeven op de E3-beurs, die van 16-18 juni gehouden wordt in bovenstaand conferentiecentrum in Los Angeles. Hier volgt een preview van de dingen die je mag verwachten.

Bethesda Softworks

In de eerste E3-persconferentie van deze ontwikkelaar zullen in ieder geval Fallout 4 en Doom worden gepresenteerd, beiden games waar wij zeer nieuwsgierig naar zijn. Dishonered 2 en Prey 2 behoren tot de mogelijkheden. Waarschijnlijk wordt er ook gesproken over Battlecry, wat een gratis strategische multiplayergame zal worden.

Microsoft/Xbox

Halo 5 en Forza Motorsport 6 zullen zeker aan bod komen in Microsoft’s perspraatje, evenals Rise of the Tombraider (dat is een game van Square Enix, maar exclusief voor de Xbox). Misschien een nieuwe Gears of War, maar waarschijnlijk niet: die zou alleen maar concurreren met de nieuwe Halo.

Electronic Arts

Op Star Wars: Battlefront zitten veel mensen te wachten, en daar zal ongetwijfeld het een en ander over worden gezegd. Enige weken na de lancering volgt ook de nieuwe film, dus dit zou wel eens een kraker kunnen worden, zowel qua kwaliteit als verkoopcijfers. De nieuwe Need for Speed is ook al bevestigd en misschien is er nieuws over Mirror’s Edge.

Ubisoft

Assassin’s Creed: Syndicate natuurlijk! Maar ook Rainbox Six: Siege, het nieuwste deel uit deze geweldige realistische shooter-reeks. Waarschijnlijk wordt er ook iets gezegd over Just Dance.

Sony/Playstation

Uncharted 4, Until dawn en Tearaway: Unfolded, en een nieuwe game van Ratched and Clank, in ieder geval. Maar de lijst potentiële games van Sony is lang, heel lang. Wat te denken van nieuwe edities van God of War, Gran Turismo, Killzone and Resistance? Het is niet zeker dat er vervolgen worden aangekondigd in deze series, maar het zou vreemd zijn als er niet minstens één van deze games komend jaar een vervolg krijgt.

Nintendo

Mario Maker, Animal Crossing: Happy Home en Yoshi’s Woolly World zijn bevestigd. Verder is het bij Nintendo altijd een verrassing.

Square Enix

Naast de game Rise of the Tombraider die we hier boven al noemden zijn ook Just Cause 3 en Deus Ex: Mankind Divided bevestigd. Maar interessanter wordt het als je bedenkt dat Square Enix ook de maker van de Final Fantasy reeks is. Aan delen 15 en 16 wordt momenteel gewerkt. Zal er iets over worden gezegd? Spannend!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *