EA kondigt Battlefield V aan mét Nederlandse trots

Auteur: , 2 Reacties
Battlefield V

Het vijfde deel is officieel.

Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield V zijn de grote shooters van dit jaar. Eerstgenoemde is al uit de doeken gedaan, maar EA moest het nieuwe deel van Battlefield nog officieel aankondigen. Dat heeft het bedrijf nu gedaan.

Zo weten we nu dat de game inderdaad Battlefield V gaat heten en dat het zich gaat afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de eerste vrijgegeven trailer krijgen we een opwarmertje van het spel te zien. Hevige gevechten, destructie en voertuigen staan centraal.

In tegenstelling tot Call of Duty: Black Ops 4 kent Battlefield V wel een single player. Tevens komt er een coop-modus waar je kunt samenwerken met vrienden of andere online gamers. Voorheen kende de laatste Battlefield delen een Premium service. Dit gaat verdwijnen. In plaats daarvan komt nieuwe content gratis naar de game. Waarschijnlijk een goedmakertje van EA voor het hele gedoe met lootboxes van haar andere games.

Voor het eerst in de geschiedenis van Battlefield zit er een Nederlandse map in de game. De stad Rotterdam zal speelbaar zijn! De Maasstad viel immers ten prooi aan bombardementen in de Tweede Wereldoorlog.

Battlefield V verschijnt 19 oktober op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De trailer kijk je hieronder.2 reacties

WW2 ?
Nee dank u, genoeg van die oude warfare gezien. Tijd voor een nieuwe Modern Warfare.
Gebeurt genoeg op deze planeet.
Battlefield 1942 had al operation Market Garden in Arnhem, dus Rotterdam zal niet de eerste Nederlandse map zijn in een Battlefield game.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).