‘Early-adopters’ dumpen massaal hun Apple Watch

Auteur: , 14 Reacties
Ebay Apple Watch

Sites als eBay staan er vol mee.

Het is nog veel te vroeg om te kunnen zeggen of de Apple Watch een succes is of niet. Vast staat dat niet iedereen die er eentje koopt er ook mee wegloopt. Dat blijkt wel uit het feit dat er op eBay inmiddels een groot aantal listings van tweedehands Apple smartwatches staat. Deze mensen hebben het ding vaak nog niet eens een week. En dat het geen doorverkopers zijn, die geld proberen te verdienen aan de hype, blijkt wel uit het feit dat veel listings als ‘nauwelijks gebruikt’ zijn aangemerkt, en dus niet ‘nieuw in de doos’ worden verkocht. Voorbeeld:

Deze Apple Watch Sport is door mij minder dan een maand geleden rechtstreeks van Apple gekocht (…) Ik verkoop hem omdat dit horloge gewoon niet echt bij mij past

Het kán een aanwijzing zijn dat gebruikers niet zo tevreden zijn over deze smartwatch, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.14 reacties

Voor 20 euri wil ik zo’n ding wel hebben.
@azenomei: Gratis nog niet eens, wat moet je met die zooi.
Smartwatch is echt de grootste onzin als je het mij vraagt.
@bofkont: Doelgroep…
@phaeton: yup absoluut eens hoor, ben met mijn 36 al vrij oud al weer ;)
@bofkont: 33 hier. Voor 20 euri wil ik er best 1 hebben. Even 20 jaar wachten en dan zijn die apple meuk dingen duizenden euri’s waard omdat gekkies geil worden van het appeltje.
@azenomei: Ik vrees dat er toch iets te veel van die dingen worden verkocht om het ooit echt een collectersitem te laten zijn.
@bofkont: Oh ik bedoel het niet eens in leeftijd. Ik ken ook dertigers of veertigers die dit willen hebben. Maar dat zegt het al: die willen het hebben. Dat je niks met Apple of gadgets hebt is een ander verhaal.

Ik vind smartwatches ook onzinnig, maar dat is meer vanwege de prijs. Er zijn best leuke sporttrackers te vinden die ook de tijd weergeven, maar voor zo’n verlengstuk van je smartphone vind ik geen 300 euro waard.
@bofkont: klopt, ik geloof er ook niet in!
Wat een onzin artikel. Hoeveel staan er volgens jullie te koop en waarom is dit veel? Ik zie 1148 listings, wat een geweldig aantal zeg…
Er bestaan genoeg mensen die ontevreden zijn met Apple, net zoals er mensen ontevreden zijn met Android, Windows of wat dan ook. Apple is niet heilig…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Als sporthorloge lijkt het mij ideaal.. handig icm strava of runkeeper
Maar op dit moment moet je dan nogsteeds iPhone meenemen om zo’n watch te laten functioneren, beetje matig imo.
Wat een Clickbait weer, jammer.
“Early adapters dumpen massaal hun apple watch” en dan verwijzen naar Ebay waar er tientallen opstaan terwijl hij miljoenen keren verkocht is :P. Ooh en mensen die hem nu op ebay aanbieden maar net geen week gebruikt hebben zijn geen Early Adapters meer.
@Donstil: miljoenen keren verkocht??

Maar goed, in het artikel houden we duidelijk een slag om de arm.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).