Een analoog horloge met smartwatch techniek

Een analoog horloge met smartwatch techniek
Terwijl elke tech-fabrikant druk bezig is met het ontwikkelen van een smartwatch komt Martian met een veel mooiere oplossing.

Om mijn pols zie ik dan ook veel liever een mooie analoge klok dan een glimmend ding met een scherm. Maar nu komt Martian met de Notifier die een analoog horloge integreert met een smartwatch. Dit lijkt mij een veel betere en mooiere oplossing.

De Notifier is een horloge die alleen een melding maakt zodra je een bericht binnen krijgt. Op het OLED scherm krijg je dan te zien van wie en met welke app je het bericht krijgt. Dan kan jezelf de keuze maken of je de telefoon erbij pakt om een bericht terug te sturen.

Met het horloge heb je dus geen stappenteller, hartslagmeter of een ingebouwde muziekspeler. Maar de vraag is of je dat ook allemaal wel nodig hebt, aangezien je ook gewoon je telefoon bij je draagt. Het horloge maakt verbinding via Bluetooth waardoor je hem wel moet opladen voor gebruik. De klok zelf wordt aangedreven door een batterij die minimaal twee jaar meegaat.

[lg_folder folder=”0_Divers/Martian_notifier_horloge/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Ik zie met al die Smartwatches nog steeds niets voorbij komen wat mijn Pebble (steel inmiddels) kan vervangen.

    Dit ook weer. Met alleen een naam + app type melding kom je er toch niet. Het is juist zo fijn om op de pebble te filteren waar je wel gelijk op moet reageren en wat niet. Als je alleen een naam ziet kan het nog alles zijn natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *