Een Bitcoin hardware wallet voor iedereen

Een Bitcoin hardware wallet voor iedereen

Wanneer een Bitcoin hardware wallet zo vanzelfsprekend is als je gewone portemonnee. Gaan we die kant uit?

Inmiddels is cryptocurrency gemeengoed onder de mainstream bedrijven. Je kunt er misschien niet overal mee betalen, maar wereldberoemde bedrijven zijn wel degelijk op de hoogte van de mogelijkheden met bijvoorbeeld Bitcoin. Twitter-oprichter Jack Dorsey is enorm fan van Bitcoin en steekt dat niet onder stoelen of banken. Hij heeft nu iets nieuws bedacht. Namelijk een Bitcoin hardware wallet voor iedereen.

Dit idee is gelanceerd via zijn andere bedrijf, Square. In een reeks tweets legt Dorsey uit wat hij voor ogen ziet met een Bitcoin hardware wallet voor iedereen. Hoe de Twitter CEO dit precies voor zich ziet is nog niet duidelijk. Wel zou er een connectie moeten zijn met je smartphone. Dat is ook de meest logische toepassing, want je hebt (bijna) altijd je smartphone op zak als het goed is.

Een hardware wallet voor cryptocurrency is niet nieuw en bestaat al jaren. Maar vaak zie je dat pas een concept echt uitpakt als een bekend bedrijf een idee uitwerkt. Zo bestond Tile ook al vele jaren, maar loopt toch Apple weg met de fame door de introductie van de AirTag. Zo kan het ook gaan met de Bitcoin hardware wallet van Square.

Eén reactie

  1. Dat is het voor mij al bijna, Hoef het alleen over te maken naar bankrekening en binnen 5 minuten beschikbaar.
    (Net als bij m’n spaarrekening in principe)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *