Een eerste blik op de nieuwe OnePlus 7T

Een eerste blik op de nieuwe OnePlus 7T
Aan de hand van de volgende renders.

Of OnePlus is weinig spectaculairs van plan, of ze weten nieuws omtrent de nieuwe 7T goed geheim te houden. Feit is dat er nog maar bar weinig bekend is over deze nieuwe smartphone die
naar verwachting later dit jaar gepresenteerd gaat worden.

Voor nu is duidelijk dat OnePlus de laatste beste mobiele processor in de 7T gaat gooien, de Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Meer info is er eigenlijk in dit stadium nog niet bekend. Volgens de geruchten kiest OnePlus mogelijk een andere camera-setup en die gedachte is gebruikt bij het maken van de volgende renders.

Het resultaat is een nogal druk camera-eiland. Het oogt een stuk minder strak in vergelijking met de OnePlus 7. Of de Chinezen inderdaad zo’n ontwerp gaan gebruiken is dus nog maar de vraag. De voorkant van de smartphone zou ongewijzigd blijven.

Een ander gerucht is dat OnePlus met een speciale McLaren Senna-editie gaat komen van de 7T. Het techbedrijf heeft een samenwerking met de Britse autobouwer met de focus op snelheid. Vorig jaar kwamen de twee partijen met een speciale variant van de OnePlus 6T. (via Pricebaba)

[gv data=”o1MWVRBUD0c”][/gv]

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *