Een job als Community Manager, lijkt je dat wat?

Een job als Community Manager, lijkt je dat wat?
Gebruik je online skills in ruil voor een goed salaris!

Sociale media is steeds belangrijker. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor bedrijven. Ben jij fan en goed met platformen als Facebook en Instagram, en wil jij mensen helpen met de aankoop van een auto? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Auto.nl is op zoek naar een Community Manager. Deze website is onderdeel van de Louwman Group. De site wil op een zo eenvoudig mogelijke manier mensen helpen aan een auto. Een auto die je van A naar B brengt. Het gedoe over onderhandelen en de juiste auto zoeken neemt deze site uit handen. Je gaat je in deze taak bezighouden met de klant, onder andere via sociale media. Ook kun je taken verwachten voor de sociale pagina’s van de Louwman Dealerbedrijven, Rüttchen Automotive en Blauwendaal.

Naast het behalen van doelstellingen is het jouw taak om te rapporteren en analyses te delen met collega’s van de marketingafdeling. Voor deze vacature is auto.nl op zoek naar een gedreven en ervaren Community Manager met minimaal hbo werk- en denkniveau. Daar staat een goed salaris tegenover. Meer weten over deze vacature? Klink dan hier.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *