Een kijkje in de nieuwe OnePlus 7 Pro

Auteur: , Geen reacties
Een kijkje in de nieuwe OnePlus 7 Pro

Technische pracht na de klik!

De OnePlus 7 Pro is voorlopig dé krachtpatser van 2019. Met maximaal 12 GB RAM geheugen en een Qualcomm Snapdragon 855 processor kom je aan prestaties niets tekort. Maar ja, dat is het droge verhaal. Hoe zien al die componenten er eigenlijk uit?

YouTuber JerryRigEverything geeft een kijkje in de technische keuken wat betreft de OnePlus 7 Pro. De smartphone wordt uit elkaar gehaald en aan een inspectie ondervonden. Zo claimt OnePlus dat de smartphone waterdicht is. In diverse praktijktests blijkt dit ook het geval, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de selfiecamera? De YouTuber zoomt in op dit specifieke onderdeel.

In onderstaande video stript YouTuber de OnePlus 7 Pro stukje bij beetje. De videomaker moet nog aardig zijn best doen om het mechanisme van de pop-up selfiecamera bloot te leggen. Verder komt naar voren in het filmpje dat er veel rubber techniek is gebruikt om alle gevoelige interne componenten te beschermen mocht de smartphone in contact komen met water. Daarnaast lijkt de batterij tamelijk eenvoudig verwijderbaar. Mocht je twee rechterhanden hebben dan is de accu oke-ish zelfstandig te vervangen.

Lees ook: Dit is er nieuw met de laatste OnePlus 7 Pro updateEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).