Een leuke film zoeken via Google is nu nog eenvoudiger

Een leuke film zoeken via Google is nu nog eenvoudiger
Hopelijk komt de feature ook naar ons land!

Soms is het best jammer dat Google een Amerikaans bedrijf is, want in eigen land zijn er veel meer features beschikbaar dan in Nederland. Daar is nu een nieuwe mogelijkheid bijgekomen.

In de Verenigde Staten en in India is het nu mogelijk om aan de hand van Google Search een actuele film uit te zoeken. Google laat zien waar de film in jouw omgeving draait, welke tijden, waar de film exact over gaat en ratings aan de hand van IMDb, Metacritic en Rotten Tomatoes info.

Amerikanen en mensen in India kunnen de feature gebruiken via de mobiele browser vanaf een Android-apparaat en via de Google app voor Android. De features komen later ook naar iOS. Of de mogelijkheid ook naar andere landen gaat komen is niet bekend. Wij moeten het helaas stellen met apps of de websites van bioscopen in onze omgeving.

Nog geen reacties

  1. Volgens mij was dit er al lang. ik zag altijd al showtimes van de amc theatres in mijn buurt maar wellicht zijn er nu ook andere toegevoegd zoals loewe’s en regal

  2. Google heeft inderdaad wel meer handige features om gebruik van te maken. Met de Google custom serach functie kan je zelf een zoekmachine maken die je op je eigen site kan zetten en die bijvoorbeeld alleen sites doorzoekt die over films gaan. Naar gelang het onderwerp van je site zou je dan een zoekmachine kunnen maken die alleen sites doorzoekt die over dat betreffende onderwerp gaan. Je krijgt dan zeer relevante zoekresultaten te zien. https://www.zoekopnummer.nl maakt daar handig gebruik van als je een telefoonnummer wilt zoeken, of een postcode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *