Een superheldenfilm met The Rock is supergoed nieuws

Auteur: , Geen reacties

Nieuws over Dwayne The Rock Johnson is altijd goed nieuws, zeker als het superheldennieuws is.

Wij zijn fans van superheldenfilms. Hoe superder de held, hoe beter de film doorgaans is. Iron Man, yeah. X-Men, yeah, The Avengers, hell yeah. breng het aan, die superheld. Maar ook een willekeurige film met The Rock, daar worden we nogal gelukkig van. Pain and Gain, San Andreas jahaa.

Dus als ons nieuws bereikt dat er kans is dat we The Rock in een actieheldenfilm gaan zien dan gaat hier op de redactie het dak eraf. Sorry we zijn even champagne aan het drinken. De beoogde regisseur van de film is Shane Black, die we ook kennen van Iron Man 3. Ook al zo’n geweldige film.

De rol die voor Dwayne Johnson klaarstaat is Doc Savage, een van de eerste stripsuperhelden. Dit is wat The Rock er zelf over zegt: “Here’s the #1 reason I’m excited to become Doc Savage… HE’S A F*CKING HILARIOUS WEIRDO!”. De superheld heeft niet speciaal een superkracht, maar is door artsen zodanig behandeld dat hij van alles kan. Hij heeft fantastische zintuigen, maar is een rare vrogel: hij is namelijk nauwelijks goed opgevoed. Dat is dus een recept voor een hilarische rol, waar The Rock zich dan ook nogal verheugt.

Het gaat helaas nog een tijdje duren voordat de film in de bios draait. De auditie is namelijk net pas geweest.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).