Eerste 4 nieuwe afleveringen Game of Thrones gelekt

O rly?
Oh boy, hier is HBO niet blij mee. Met de premiere van seizoen 5 voor de deur, staan de eerste vier afleveringen al online. En ze zijn nog in goede kwaliteit ook.

De afleveringen stonden nog maar kort online en het internet duikt er uiteraard massaal bovenop. Al meer dan 50.000 keer is de eerste aflevering van seizoen 5 van Game of Thrones gedownload. HBO zit met de handen in het haar en heeft nog geen commentaar gegeven op het voorval. Het volledige seizoen bevat 10 afleveringen, dus bijna de helft van het seizoen is gelekt. Pak je schaaltje popcorn maar als je de komende uren even niks te doen hebt.

De afleveringen zijn te vinden op diverse torrentsites. Door te zoeken op “Game of Thrones S05” vind je de eerste vier afleveringen in HD kwaliteit. HBO kan de verspreiding niet tegengaan, dus dit is een behoorlijke tegenvaller.

4 reacties

    • @azenomei: Weet niet of het dom is geweest van HBO. Ze hebben de eerste vier afleveringen aan journalisten verspreid, dat die vervolgens alles illegaal erop gooien zegt ook veel over die “journalisten”.

      • @bassen: Dit hadden ze kunnen verwachten. Waarom zou je journalisten je eerste vier afleveringen in HD gaan geven? Een screening in een bioszaal van 1 aflevering was ook voldoende geweest voor een review. Of nog beter, laat iedereen wachten tot je de aflevering uitzend. Alsof het boeiend is dat er voor je release al reviews komen. Het is geen game die even flink overhyped moet worden. Mensen wachten al op je serie.

  1. Eigenlijk boeit de serie mij persoonlijk niet zoveel meer als dat het vroeger deed en ik denk daarom dat ik dit seizoen maar in zijn geheel ga opsparen om zo wat meer in de vibe te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *