Eerste fatsoenlijke Samsung Galaxy S8 Active render gelekt

En dan vooral voor de vingerafdrukscanner
Eindelijk zien we de robuuste joekel in hoogwaardige kwaliteit.

Dat de Galaxy S8 Active eraan komt, is eigenlijk geen geheim meer. Zeker nadat Samsung per ongeluk al de komst (en specs) van de val- en krasbestendige versie van de Galaxy S8 uitlekte. Wanneer precies is nog niet bekend, maar een officiƫle release lijkt niet lang meer op zich te wachten.

Onderstaande foto geeft ons het beste beeld tot nu toe van de Galaxy S8 Active. De doorgaans zeer betrouwbare Evan Blass deelde namelijk onderstaande tweet via zijn Twitter-account @evleaks. Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat Samsung ondanks de benodigde robuustheid nog steeds een redelijk mooie smartphone weet af te leveren.

Gebaseerd op voorgaande Active-toestellen kan het apparaat vallen overleven van maar liefst anderhalve meter. Ook is er een flinke accucapaciteit van 4000 mAh aanwezig. Hoewel deze specs het gewicht van de Galaxy S8 Active omhoog krikken naar een flinke 208 gram, krijg je er wel veel voor terug.

Het 5,8 inch grote toestel draait verder op een Snapdragon 835 chipset met 4GB werkgeheugen. Ook is het interne opslaggeheugen van 64GB uitbreidbaar. Qua camerawerk verandert er niets ten opzichte van het reguliere model, waardoor je nog steeds keurige plaatjes kunt schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *