Eerste info over ontwerp Samsung Galaxy S10 bekend

Galaxy S8
Hoe gaat het nieuwe toestel eruitzien?

We hebben nog maar kortgeleden kennis kunnen maken met de Samsung Galaxy S9, maar de Zuid-Koreanen werken op de achtergrond aan zijn opvolger. Later dit jaar komt er een nieuw vlaggenschip in de vorm van de Galaxy Note 9, maar in 2019 komt de nieuwe Galaxy S10 uit.

Uiteraard is er nog niets bekend over de specificaties, maar wel is al het een en ander naar voren gekomen over het uiterlijk van de smartphone. Zo valt uit Koreaanse media op te maken dat Samsung alles uit de kast gaat trekken voor het tienjarige bestaan van de vlaggenschip-serie. Het typische Infinity Display van Samsung blijft uiteraard behouden, maar volgens de berichtgevingen zal de grootte van het scherm van de Galaxy S10 en de Galaxy S10+ toenemen.

De OLED-panelen voor dit nieuwe toestel moeten vanaf november geproduceerd worden. Samsung Display is verantwoordelijk daarvoor. Men verwacht tevens dat de Galaxy S10 een 3D-gevoelige cameramodule gaat krijgen om de vingerafdrukscanner in het scherm te kunnen integreren. De info uit de wandelgangen is alles behalve officieel. Deze berichtgevingen met een klein korreltje zout nemen kan zeker geen kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *