Eerste Lumia van Microsoft verschijnt dinsdag

Lumia-teaser
Een nieuwe teaser van Microsoft is niet zo subtiel: volgende week dinsdag verschijnt de eerste Lumia-telefoon van Microsoft.

In het plaatje dat Microsoft zojuist online heeft gezet, zien we een oranje Lumia, inclusief de tekst “Microsoft is delivering the power of everyday mobile technology to everyone”. Onlangs liet Microsoft al haar nieuwe branding zien voor de Lumia, wat betekent dat aanstaande dinsdag de naam Nokia niet meer te vinden is op de nieuwe Lumia.

Budget?
Gelukkig hoeven we niet tot dinsdag te wachten om te weten hoe de Lumia eruit komt te zien, deze lekte namelijk onlangs al uit. Daaruit konden we opmaken dat het een low-end smartphone wordt die zich op het grote publiek richt. De eerste Lumia van Microsoft zou een 5-inch scherm krijgen, met 1GB aan RAM, een 5 megapixel camera en een 1.2GHz Snapdragon processor. Een opvallend detail is dat er ook een camera aan de voorkant van de telefoon komt (selfie-alarm), terwijl Nokia er altijd voor koos om deze weg te laten bij de goedkopere modellen.

Lumia-Microsoft

Zeker nu we bovenstaande slogan gezien hebben, is de kans dus extra groot dat we dinsdag inderdaad een budget-Lumia te zien krijgen. De vraag is nu alleen nog welke naam Microsoft aan de nieuwe telefoon geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *