Eerste Netflix game is Strangers Things op Android

Eerste Netflix game is Strangers Things op Android

Eerste Netflix game is Strangers Things op Android

We weten dat de streamingdienst bezig is met games. We hebben nu een eerste indruk in vorm van een Netflix game met Stranger Things op Android.

Stranger Things is een paradepaardje van Netflix Originals. De tv-serie kent een fanbase over de hele wereld. Logisch dat uitgerekend Netflix van deze serie iets gaat doen met betrekking tot games. De eerste testfase is uitgerold in Polen.

Binnen de Android app van Netflix in Polen zijn twee games gelanceerd die gelinkt zijn aan Stranger Things. Abonnees op Netflix kunnen de mobiele games gratis uitproberen. De games heten Stranger Things 1984 and Stranger Things 3. De Amerikaanse streamingdienst benadrukt dat dit alles nog in de kinderschoenen staat.

Daarnaast gaat Netflix voor een hoge kwaliteit game ervaring. Net als dat je gewend bent van de films en series van het Amerikaanse bedrijf. Zo bevatten de games geen in-game aankopen of reclame.

Als je beide Netflix games daadwerkelijk wilt spelen is een losse download wel een vereiste. Je kunt ze weliswaar in de Netflix app vinden, maar de spellen zelf bevinden zich in de Play Store van Google. Mensen die geen abonnement hebben op de streamingdienst kunnen de games ook vinden in de Play Store. Echter om het te kunnen spelen moet je inloggen met je Netflix-account. En daarvoor heb je dus een abonnement nodig. (via The Verge)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *