Eerste Note 7-reclame roept veel vragen op (video)

Note 7 reclame
De Galaxy Note 7, die ook in ons land beschikbaar komt, heeft nu al zijn eerste reclame. Zo krijgen we een (nogal cryptisch) beeld van wat we kunnen verwachten.

Zo weten we nu dat het toestel officieel de Note 7 heet, wat in lijn is met de geruchten, en dat de 6 wordt overgeslagen. “5, then 6?” zien we, gevolgd door een “No.” Dat is duidelijk. Als het om de rest van de features gaat, biedt de reclame vooral veel ruimte voor speculatie (vast exact de bedoeling). Telefoons die in het water vallen zullen op waterdichtheid duiden. Maar wat betekenen de met een stift gemarkeerde teksten? Mogelijk een nieuwe functie voor de stylus, om bijvoorbeeld geprinte tekst naar digitale om te zetten. We zien ook allemaal manieren om een telefoon te ontgrendelen (patronen, vingerafdrukken). Terwijl de Note 7 zich volgens de geruchten nu juist zou onderscheiden met een irisscanner. Misschien wil Samsung zo aangeven dat deze nog niet in dit toestel te vinden is. En wat het fotograferen onder een lamp moet betekenen is echt een raadsel.

Bekijk de video en raad mee:

[gv data=”dTWyapuLNdI”][/gv]

Eén reactie

  1. In Nederland is het eerder 1, 2, 3, 4, No, Nope, heel misschien de 7. De Note 5 is hier namelijk nooit officieel te koop geweest. :”)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *