Eerste opvouwbare elektrische scooter komt uit Nederland

Auteur: , 2 Reacties
GiGi

Nederlandse innovatie in de vorm van een coole gadget, in dit geval een opvouwbare elektrische scooter, moedigen we keihard aan.

Want het blijft toch tof als zulke dingen van eigen bodem komen. GiGi is een hippe scooter waarbij duurzaamheid en mobiliteit centraal staan. Met een volle accu kun je ongeveer een uurtje zo’n 25 km/u cruisen. Dit is tevens de topsnelheid. De tweewieler weegt 30 kilo en volgens de makers kun je de elektrische scooter binnen vijf seconden inklappen. Ingeklapt is de GiGi ongeveer net zo groot als een koffer.

Het ontwerp is afkomstig van C10 Design & Development en volgens Stijn Enneking, algemeen directeur bij GiGi, is de duurzame tweewieler ideaal voor mensen die wonen in een stad. De scooter is in drie uur volledig opgeladen en is per direct te bestellen. De GiGi is met een prijskaartje van 3995 euro echter geen goedkope investering.2 reacties

Hoe zit dat dan met die andere elektrische scooters waar jullie eerder over schreven? Is dit een tijdreisscooter? Of is het weer zo’n klickbait titel van de fabrikant?

En dan te bedenken dat er een opvouwbare scooter is die 18kg weegt (zal die blonde dame bovenaan het artikel toch prettiger vinden lijkt me) een range van 45km heeft wat tevens de topsnelheid is. In twee uur oplaad ipv drie.
Ohja, en letterlijk de helft kost.

Alleen komt ‘ie uit Duistland ipv Nederland.
haha, hipsterfail.. dit kan een gem. chinees voor 400 euro gok ik :P
Als de kwaliteit hetzelfde moet blijven maak er dan voor de grap eens 1000 van. Maar 4000 euro voor een accu met wieltjes, whahaha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).