Eerste review Galaxy S9 gelekt

Auteur: , Geen reacties
Veel bevestigde geruchten

Vooral veel bevestigde geruchten.

De Samsung Galaxy S9 zal pas over een paar dagen officieel onthuld worden, maar een Reddit-gebruiker kreeg het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant zo’n 20 minuten in zijn handen. Wat doe je met een dergelijk privilege? Een review op de forumwebsite zetten natuurlijk.

Ondertussen is het account al verwijderd en kun je de originele review dus niet meer lezen, maar gelukkig was T3 er op tijd bij. Wat blijkt uit de review? De geruchten waren nagenoeg allemaal waar.

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn kwa design nagenoeg identiek aan respectievelijk de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het grootste verschil zit hem daarentegen in de vingerafdrukscanner, die nu meer naar het midden geplaatst is, maar nog steeds aan de achterkant zit.

Het grootste verschil tussen de S9 en S9+ zit hem waarschijnlijk in de camera’s. De Galaxy S9 zal namelijk naar alle waarschijnlijkheid één camera krijgen, terwijl de Galaxy S9+ twee lenzen zal behuizen.

Daarnaast krijgt de vlaggenschip-serie van Samsung waarschijnlijk een zeer interessante feature: stereospeakers. Jazeker, de tijd waarin je tijdens het kijken van een filmpje de hele tijd je klauwen op de speaker houdt zijn voorbij. Waarschijnlijk krijgt de S9 een speaker bij het oorstuk en een speaker aan de onderkant van het toestel. Dat moet de geluidskwaliteit een stevige boost geven.

Over boosts gesproken, hoewel de verwachte 1000 FPS-slow-motion niet op dit (test) toestel beschikbaar was, zou de S9 stevige 4K video’s kunnen maken in een hoge framerate. Tot slot lijkt Samsung in te gaan zetten op de door Apple gepionierde Animoji, al heeft het bedrijf naar eigen zeggen een brug geslagen tussen die soorten emoji’s en bitmoji.

UPDATE: de nieuwe Samsung Galaxy S9 is inmiddels officieel. Alle info over het nieuwe toestel lees je hier.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).