Eerste Samsung Experience Stores geopend in Nederland

Samsung Experience Store Nederland
Fans van Samsung kunnen vandaag een feestje vieren, want de eerste twee Experience Stores hebben vandaag de deuren geopend in Nederland. Zowel in Haarlem als Den Haag is nu een Samsung Experience Store te vinden. Daar blijft het niet bij, want op korte termijn komen er nog veel meer winkels.

De winkels die vandaag werden geopend bevinden zich in Haarlem (Grote Houtstraat) en Den Haag (Venestraat). Dit zijn de eerste twee van ten minste vijf Samsungwinkels. Komende maand worden nog drie winkels geopend en die zullen te vinden zijn in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven.

Samsung werkt bij het uitrollen van deze winkels samen met Phone House. In een Samsung Experience Store kan je het volledige assortiment Samsung mobiele telefoons, wearables en tablets bekijken en proberen, voordat je (eventueel) tot aanschaf overgaat.

Daarnaast biedt Samsung de mogelijkheid om in deze winkels ook gelijk een abonnement af te sluiten. Je kan dan gewoon kiezen uit alle aanbieders. Verder zal het mogelijk zijn om bij deze winkels aan te kloppen voor software-updates en reparaties.

Het concept wordt ook uitgerold in Duitsland, Ierland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Zijn deze winkels te vergelijken met Apple Stores? Wellicht, maar de winkels die Apple opent zijn over het algemeen een stuk groter opgezet en draaien misschien nog net iets meer om beleving dan de winkels van Samsung.

[lg_folder folder=”Samsung/0_Divers/Samsung_Experience_Store_Nederland/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *