Eigen Bitcoin van BitTorrent in een kwartier uitverkocht

Bittorrent-Token-uitverkocht
Maar wij weten hoe je deze cryptomunten alsnog kunt krijgen.

Vorig jaar werd de downloaddienst BitTorrent overgenomen door cryptomunt Tron (TRX). Eind vorig jaar maakten zij bekend dat zij voor het downloadplatform een eigen cryptomunt zouden ontwikkelen, de BitTorrent token (BTT). Vandaag was de eerste mogelijkheid om ze in de voorverkoop te kopen. Er waren in totaal 59.400.000.000 tokens te koop die bij elkaar $ 7.200.000,- op moesten brengen. Door technische problemen lukte dat binnen een kwartier. De CEO van de cryptobeurs Binance, waar de muntjes verkocht werden, gaf aan dat dit anders binnen enkele seconden het geval was geweest.

https://twitter.com/cz_binance/status/1089906190425894912

Het is de bedoeling dat je met deze BitTorrent tokens dadelijk betaalde content kunt kopen op BitTorrent. Ook wordt er gesproken over mogelijkheden om andere dingen, zoals gear voor gaming te verkopen via de BitTorrent Token. Daarnaast kun je de BTT vanaf 12 februari kopen en verkopen op de meeste cryptobeurzen.
Het kopen van de BitTorrent Token is één van de manieren om deze nieuwe munt in je bezit te krijgen, maar er zijn nog twee andere manieren.

De eerste manier is om upload-ruimte ter beschikking te stellen op BitTorrent. Het principe van BitTorrent is namelijk dat je, als je bijvoorbeeld een film download, deze ook weer uploadt. Het probleem is echter dat mensen veel minder lang uploaden dan downloaden omdat uploaden ten koste gaat van de snelheid van de PC. Men hoopt door het geven van BTT voor uploadtijd dit probleem uit de wereld te helpen.

De andere mogelijkheid is om ervoor te zorgen dat je op 11 februari veel Tron (TRX) in jouw bezit hebt. Op 11 februari om ongeveer 12 uur wordt namelijk het block 6.000.000 gemined op de Blockchain van Tron. Zodra dat Block gemined is wordt een snapshot gemaakt van alle Trons die mensen in wallets of op cryptobeurs Binance in bezit hebben. Je krijgt dan gratis een aantal BTT per Tron die je in bezit hebt. Hoeveel je precies krijgt wordt nog bekend gemaakt omdat dat afhankelijk is van het aantal Tron dat verhandeld wordt. Het leuke is dat deze actie elke 11de van de maand herhaald wordt tot maart 2025. Je kunt dus flink wat muntjes verdienen als je zorgt dat je aan de voorwaarden voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *