Eigenaar krijgt gekochte NFT á 2,5 miljoen euro niet verkocht

Eigenaar krijgt gekochte NFT á 2,5 miljoen euro niet verkocht

Eigenaar krijgt gekochte NFT á 2,5 miljoen euro niet verkocht

Niemand wil de NFT hebben voor de prijs die Sina Estavi in gedachte had voor de eerste Jack Dorsey tweet NFT.

Is de hype van de NFT op zijn retour? De exclusieve NFT clubs blijken hun waarde goed te houden. Maar over het algemeen lijkt de hype inderdaad over te zijn. En daar kun je financieel pijnlijk conclusies aan verbinden.

Jack Dorsey NFT

Zo was er iemand die de eerste tweet van Jack Dorsey als NFT heeft gekocht. De aankoop was met omgerekend zo’n 2,5 miljoen euro niet goedkoop. Een investering, zo dacht de koper. Achteraf een pijnlijke fout, want deze koper investeerde in iets dat nu blijkbaar geen waarde meer heeft.

Sina Estavi, de eigenaar van de NFT, wilde via het platform OpenSea de aankoop van de hand doen. Er bleek echter enorm weinig interesse te zijn in de Jack Dorsey tweet NFT. Estavi hoopte op een opbrengst van 50 miljoen dollar. Daarvan zou dan de helft naar het goede doel gaan en de andere helft van de opbrengst zelf houden. Het bleek een totale vergissing.

Op OpenSea was er totaal geen interesse in de NFT. Het hoogste bod eindigde na zeven dagen op 280 dollar. Nog geen 500 dollar, laat staan 50 miljoen dollar voor deze NFT. Het laat op pijnlijke wijze zien hoe een dergelijke aankoop voor miljoenen tot gigantische verliezen kan lijden. Misschien dat er ooit nog een koper komt voor de NFT van Estavi, maar het lijkt erop dat hij genoegen met nemen met een miskoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *