Eindelijk Android 11 voor de OnePlus Nord

Eindelijk Android 11 voor de OnePlus Nord

Beter laat dan nooit. OnePlus heeft de Nord uitgerust met OxygenOS 11, de skin van het merk op basis van Android 11.

Terwijl onder andere de OnePlus 8 Pro en 8T al maanden draaien op Android 11, hebben bezitters van de Nord een stuk langer moeten wachten. Geduld is wat dat betreft een schone zaak, want eindelijk is er een einde gekomen aan dat eeuwige wachten.

Eindelijk is OxygenOS 11, oftewel Android 11, uitgerold voor de Nord. De nieuwste versie van OxygenOS heeft twee maanden in een beta situatie gezeten alvorens OnePlus op de knop drukte voor een publieke uitrol.

Heb je een OnePlus Nord, ga dan naar Instellingen en haal die software update binnen. De update grootte komt neer op 2.77 GB. Zorg dat je de smartphone aan een lader hebt tijdens het installeren, of dat het batterijpercentage tenminste 30 procent is.

Voor de goede orde. De OxygenOS 11 update is voor de OnePlus Nord en alleen voor dit model. De overige Nord-modellen, zoals de N10 5G en de N100, moeten het nog doen met OxygenOS 10.

Android 11 voor de OnePlus Nord brengt onder andere een nieuw ontwerp, updates voor Dark Mode en de Gallery en natuurlijk nog meer. Op het forum van OnePlus staat een omschrijving van alle nieuwigheden die met deze software update komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *