Eindelijk: Android 7.0 komt naar de Samsung Galaxy S6

S6 Edge
Spring nog geen gat in de lucht. Het is nog niet bekend wanneer we de update kunnen verwachten.

Het is alweer even geleden dat Android 7.0 Nougat het licht zag. Helaas worden Android-updates in fases uitgebracht en dus kan het lang duren voordat jouw toestel aan de beurt is. Het is daarom interessant om te kijken hoe techfabrikanten bezig zijn om de update naar je smartphone te krijgen.

Volgens Sammobile is Samsung eindelijk begonnen met het ontwikkelen van Android 7.0 voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Onlangs werd het betaprogramma van Nougat voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 gelanceerd, en de uiteindelijke versie zal niet lang meer op zich laten wachten.

Hoe lang het gaat duren voordat S6-bezitters aan de slag kunnen met Android 7.0 is koffiedik kijken. Tussen de start van de ontwikkeling en de uiteindelijke release kunnen maanden zitten. De finaleversie van Nougat op de S7 komt naar verwachting in december of januari. Het techbedrijf laat zelf helaas niets los. Het belangrijkste nieuws is dat de ontwikkeling in elk geval is gestart. Er kan op dit moment enkel bevestigd worden dat Android 7.0 Nougat ‘ergens in 2017’ naar de Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *