Eindelijk: Apple komt met nieuwe MacBook

Gaat Apple eindelijk z'n macbook vervangen
Er is erg weinig nieuws onder de zon bij de MacBooks van Apple. Toch zou er deze maand nog iets heel moois kunnen komen.

Wie een nieuwe laptop van Apple zoekt, zag weinig spannends in de Apple store. Dat zou nog deze maand moeten veranderen volgens nieuwe informatie van de Japanse site Mac Otakara. Ze baseren zich daarbij op informatie van “een betrouwbare Chinese leverancier”. Apple is van plan zijn om de 13- en 15-inch MacBook Pro-modellen te vernieuwen. Daarnaast komt er een nieuwe 13-inch MacBook Air met USB-C bij komen.

De twee nieuwe MacBook Pro-modellen zijn voorzien van vier USB-C-poorten, waarbij het SD-kaartslot, de HDMI-poort, USB-A-poorten en de MagSafe-connector vervallen. Uiteraard heeft de MacBook een dunnere behuizing en een platter toetsenbord. Ook zou de MacBook Touch ID hebben.

Volgens de Japanse website komt de goedkopere 11 inch MacBook te vervallen. Het huidige model zal voorlopig nog wel leverbaar zijn. Als Apple nog wil profiteren van de feestdagen, dan moet de gigant uit Cupertino wel opschieten..

[gv data=”RPNi3qh0yY0″][/gv]

Deze zomer werd al bekend dat Apple aan de volgende nieuwe producten werkt.

Volgens deze Nederlandse designer krijgt de nieuwe MacBook ook een touchscreen.

6 reacties

  1. De trend van Apple om aansluitingen te schrappen valt me echt tegen. Gebruiksgemak opofferen en er niks voor in de plaats krijgen. Wat een grap voor een laptop met als achtervoegsel ‘pro’. Bedroevend.

    • @amg65: Yup, en tegen de tijd dat je dat op orde hebt en het een standaard is dan verzinnen ze wat nieuws en heb je weer een andere aansluiting.

      Waarschijnlijk 0 … Draadloos opladen en de rest via NFC/BT/Cloud services oid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *