Eindelijk: Apple vervangt Macbook-toetsenbord binnen een dag

Auteur: , Geen reacties
Ouch!

Apple vat eindelijk de koe bij de hoorns.

Sinds de introductie van het butterfly-toetsenbord regent het klachten in Cupertino. Er hoeft maar een miniscuul stofdeeltje onder één van je toetsen te komen en je bent de sjaak. De toets werkt niet meer, slaat dubbel aan of krijgt helemaal een eigen wil. Apple vervangt de toetsenborden al een tijdje kostenloos, maar dan was je je Macbook wel een week of twee kwijt.

Aangezien veel mensen hun Macbook zakelijk gebruiken, is dat in veel gevallen eigenlijk geen optie. MacRumors meldt nu dat Apple dat ook eindelijk doorheeft. De Macbooks worden niet langer opgestuurd voor reparatie: de toetsenborden worden nu in de Apple Store vervangen. In de meeste gevallen kun je dan een dag later alweer met je Macbook op pad.

Ik tik zelf sinds afgelopen zomer op de nieuwe Macbook Pro, maar sinds een paar weken heeft ook die last van dubbele toetsaanslagen. De grote vraag is dus wanneer Apple met een echte oplossing komt: een toetsenbord dat wel naar behoren werkt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).