Eindelijk! De beste handdrogers worden stiller [video]

Dyson Airblades nu stiller
Het enige wat het gebruik van een publiek toilet nog een beetje dragelijk maakt is dat je in ieder geval je handen fatsoenlijk kan afdrogen. Een paar jaar geleden kwam Dyson met zo ongeveer de beste manier om dat te doen, en die hebben ze nu beter gemaakt.

Het zijn de kleine dingen in het leven waar je je aan kan ergeren. Er bestaan ook van die aangepaste föhns om je handen aan te drogen, maar op de een of andere manier drogen die toch niet echt lekker. De Dyson Airblades doen dat een heel stuk beter, maar maken weer een enorme herrie in wat vaak toch al een echoënd klein kamertje is. De luchtstromen die op elkaar botsen maken aardig wat geluid, en de motor doet ook een duit in het zakje. Al in al, geen plezante ervaring.

Deze video laat zien dat ze er wel mee bezig zijn, en de nieuwe generatie zou een heel stuk stiller moeten zijn. De jets zijn aangepast en meer naar beneden gericht, waarmee ze een beter oppervlakte zouden moeten maken om het water als het ware van je handen af te schrapen. Dit, samen met nog wat andere aanpassingen, neemt in ieder geval een gedeelte van de ongewenste geluiden in een plee weg.

[gv data=”oHQPOPkJ-hA”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *