Eindelijk: de launch trailer van Watch Dogs is hier!


Nog vier dagen, dan ligt het langverwachte Watch Dogs in de schappen. In de aanloop naar de release heeft Ubisoft de launch trailer online gezet.

In Watch Dogs, dat nu al het spel met de meeste pre-orders is in de geschiedenis van ontwikkelaar Ubisoft, kruip je in de huid van Aiden Pearce. Een briljant hacker met een overheidstarget op zijn hoofd, die toegang heeft tot het Central Operating System van Chicago en middels een paar handelingen op zijn smartphone beveiligingscamera’s, telefoonpalen, geldautomaten, andere spelers en verkeerslichten kan hacken. Zijn familie is flink wat kwaad aangedaan, en dat wil de meesterhacker wreken. Iets waarvoor je in het openwereldspel alle ruimte voor krijgt.

Watch Dogs komt 27 mei uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. (Zie je dat, Rockstar? Ook meteen een PC-versie.) De adviesprijs voor het spel ligt op €59,99.

[gv data=”e_q-s3QdmU8″][/gv]

[lg_folder folder=”0_Games/Watch_Dogs/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik zit nog steeds te twijfelen of ik hem zal kopen. Het lijkt een goed spel maar het is wel weer 10 uur poetsen om het geld bij elkaar te krijgen. Vandaag maar even beslissen, dan kan ik hem nog voor 49,99 krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *