Eindelijk: de revolutionare Spin Remote is te koop

De spin remote is eindelijk te koop
De revolutionare SPIN Remote Smart Home Afstandsbediening is eindelijk te koop. Maar wat kon je er ook al weer mee?

De SPIN remote is ontwikkeld voor iedereen die zich ergert aan de grote hoeveelheid knoppen, afstandsbedieningen en Apps die nodig zijn om elektrische apparaten te bedienen. Deze nieuwe afstandsbediening heeft een revolutionaire bedieningswijze, die niet alleen verandert hoe we een afstandsbediening gebruiken maar ook hoe deze eruit ziet. De SPIN remote zit vol met sensoren, die het mogelijk maken om beweging, rotatie, positie en aanraking te detecteren. Dankzij al deze techniek weet SPIN remote exact hoe je hem vasthoudt en hoe je hem draait, zo wordt beweging en aanraking naadloos omgezet in bediening. Een video zegt meer dan duizend woorden:

[gv data=”4PxLhvZINpc”][/gv]

De Spin Remote maakt het mogelijk om met handbewegingen je elektronische apparaten te bedienen. Geen knoppen meer dus. Koppel de afstandsbediening via bluetooth, infrarood of wifi (via de app) aan maximaal 28 elektronische apparaten. De afstandsbediening activeer je door hem aan te raken. Vervolgens zet je met 1 simpele beweging de televisie aan en zap je met een draaibeweging door alle zenders.

Via de app stel je extra functies in zodat je met 1 beweging meerdere acties tegelijkertijd uitvoert. Het is ook mogelijk om via de app 7 verschillende profielen samen te stellen met al je favoriete apparaten en commando’s. Verder heeft de SPIN remote verschillende verlichtingskleuren waardoor hij in ieder interieur past.

Voor 99 euro is de Spin Remote koop bij Coolblue

Ps: Heb je deze gekke afstandsbediening wel eens gezien.

Overigens vind ik de smartphone nog steeds de allermakkelijkste afstandsbediening. Door de Chromecast kun je je telefoon steeds vakers als afstandsbediending gebruiken.

2 reacties

 1. Het synchroniseren van een universele afstandsbediening op 1001 verschillende apparaten blijft denk ik toch de achilleshiel van deze gadget. Ben ik benieuwd hoe ze dit hebben opgelost t.o.v. bijvoorbeeld de Logitech Harmony modellen.

  • @RRRobert: Dat valt tegen.
   Ik heb er zelf 1 en dan kom je er achter dat niet alles even intuitief is.
   Bijvoorbeeld het AAN/UIT schakelen van devices (een basis handeling) is heel beperkt te programeren en dan kom je vaak uit bij een swipe beweging waarbij je hem dus moet oppakken, omdraaien, swipen en dan werkt het vaak niet (je swiped Up-down ipv Down up bijv.)

   Geinig ding hoor, maar ABSOLUUT niet een vervanger voor al je afstandbedieningen, daar is het op dit moment te beperkt voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *