Eindelijk: een echte Rollercoaster Tycoon-game voor iOS

Auteur: , 1 Reactie
Eindelijk: een echte Rollercoaster Tycoon-game voor iOS

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is er eindelijk een fatsoenlijke versie van Rollercoaster Tycoon beschikbaar voor iOS.

Vorig jaar verscheen Rollercoaster Tycoon 4 al voor iOS en Android, maar deze versie was zo’n beetje onspeelbaar als je geen geld investeerde in in-app-aankopen. De fans van de pretpark-game waren dan ook behoorlijk teleurgesteld in Atari, de ontwikkelaar van de mobiele variant.

Ontwikkelaar Frontier Developments maakt die teleurstelling nu meer dan goed door Rollercoaster Tycoon 3 naar je iPhone en iPad te brengen. De game is een directe overzetting van het origineel voor je PC, maar heeft qua bediening wel de nodige veranderingen ondergaan. De interface is bijvoorbeeld aangepast aan het kleinere smartphone-scherm, terwijl je dankzij het touchscreen soepel door je pretpark vliegt.

RCT 3 is nog niet helemaal vrij van problemen, want op diverse plaatsen in de game ontbreekt de vertaalde tekst. Het kan dus zijn dat je op sommige plekken lege knoppen tegen komt. Dat zal Frontier Developments ongetwijfeld snel verhelpen. De game is hier te koop voor 4,99 euro.1 reactie

Zitten de 2 uitbreidingen ook in deze mobiele versie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).