Eindelijk een goede reden om je iPhone 6S te vervangen?

iPhone
Afgelopen jaar hebben velen Apple fans besloten om hun iPhone niet te vervangen.

Een iPhone 8 kopen heeft weinig zin omdat het toestel zich niet onderscheidt van de iPhone 7 en de iPhone X is gewoonweg te duur. Met de nieuwe lichting iPhones voor 2018 is er een lichtpuntje voor Apple fans, de goedkope LCD iPhone. Eindelijk heb je een reden om die trouwe iPhone 6S te vervangen.

Iedereen weet dat iPhones redelijk betrouwbaar zijn en jaren meegaan. Nadat de early adopter zijn of haar krachtige vlaggenschip heeft ingeruild voor een nieuw toestel, kan de telefoon als ‘refurbished iPhone’ nog jaren mee. Afgelopen jaar hebben die trouwe apparaten ervoor gezorgd dat Apple fans hun toestellen niet zomaar wilde vervangen. Met de komst van de iPhone 2018 lichting komt daar verandering in, verwachten analisten van GBH Insights. Zij menen dat het voordelige LCD model van 2018 de perfecte gelegenheid biedt om je oude iPhone te vervangen en een nieuwe te kopen.

Goedkope iPhone 2018 een goede reden om je iPhone 6S te vervangen?
Premium telefoons worden jaarlijks duurder. In 2016 kocht je nog het nieuwste van het nieuwste voor zo’n 700 euro, tegenwoordig kosten de nieuwste premium telefoons al snel 800 euro of meer. De kosten van je telefoon abonnement stijgen daardoor flink. Het gevolg daarvan is dat je maandelijkse lasten ook stijgen en dat wil je niet.

Komende maand presenteert Apple de oplossing voor iPhone fans. Want naast twee premium iPhone 2018 modellen verschijnt er ook een goedkope iPhone. Dit toestel heeft net zoals de iPhone X een modern ontwerp waarbij het beeldscherm vrijwel de volledige voorkant inneemt. De telefoon krijgt een 6,1 inch LCD beeldscherm en is in grootte vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus. De krachtbron is de nieuwe A12 processor van Apple zelf en men verwacht dat dit toestel behoorlijk wat werkgeheugen krijgt. De voordelige telefoon is dus krachtiger dan de iPhone X, maar kost honderden euro’s minder. Het toestel is daarmee een uitstekend alternatief voor de iPhone 6S. Een krachtige telefoon waarmee veel fans mee werken.

Verwachtingen goedkope iPhone 2018
De naam van de aankomende iPhone is nog niet bekend. Geruchten suggereren dat Apple nadenkt over iPhone Xs en iPhone Xs Plus. Je snapt dat Apple het een lastige naamgeving is, want XS verwijst ook naar een kleine kleding maat. Uit de geruchten weten we dat er drie modellen worden gepresenteerd. Een model met 6,1 inch LCD beeldscherm en twee duurdere modellen met 5,8 inch en 6,4 inch AMOLED beeldscherm. De krachtbron van alle drie deze iPhones is de nieuwe A12 processor van Apple met 3 GB tot 4 GB aan werkgeheugen. De snelheid van deze telefoons kan ons verzekeren van jaren plezier. Het LCD model is vrijwel zeker uitgerust met een enkele hoofdcamera terwijl de duurdere modellen een dual hoofdcamera krijgen. De prijs van de goedkope iPhone schat men op dit moment op 700 euro. Daarmee blijft je telefoon abonnement overzichtelijk en biedt het toestel de perfecte gelegenheid om die trouwe iPhone 6S te vervangen en zelf de gloednieuwe iPhone 2018 te kopen.

3 reacties

  1. Het grote probleem is dat Apple gewoonweg te lang heeft vast gehouden aan het iPhone 6 ontwerp. De 6 en 6S waren prima upgrades, maar daarna had er een nieuw design moeten komen, eigenlijk. De 7 is eigenlijk een 6SS en de 8 een 6SSS. Ja, je kan de naam wel veranderen naar 7 en 8, feit blijft dat het toestal voor het blote oog niet veel veranderd is.

    Onderhuids zijn er wel veel wijzigingen geweest. De 7 is waterdicht, heeft een haptic feedback home-button, dubbele speakers, helderder scherm met groter kleurenspectrum en eh, geen headphone jack. Oh, en een A10 processor. Kortom, een redelijke upgrade die zijn eigen design had verdiend. De iPhone 8 heeft betere speakers, een nog snellere A11 Bionic processor, glazen achterkant voor draadloos laden, betere speakers en nog wat kleine upgrades. Een goed ‘S’ model, niet een compleet nieuw nummer.

    Omdat het design zolang hetzelfde bleef, heb ik de upgrade gemaakt van de iPhone 7 naar de X. De eerste twee weken had ik er flinke spijt van, want ik was redelijk verknocht aan mijn oude 7, die ik nu nog heb. Ik heb alles eraf gehaald en gebruik nu alle 256 GB voor de muziek, aangezien iPod classics te duur zijn geworden en technisch verouderd. Benieuwd wat de nieuwe toestellen gaan doen, tot die tijd houd ik het lekker bij mijn ‘oude’ X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *