Eindelijk, een GoPro-houder voor je telefoon

Eindelijk, een GoPro-houder voor je telefoon
Wie het altijd een gemis heeft gevonden dat er op GoPro’s geen viewfinder of een klein schermpje zit, kan zijn hart ophalen bij de GoRigIt.

De GoRigIt is een initiatief van een aantal jonge gasten uit Florida. Als grote fans van GoPro-camera’s mistten ze toch een manier om de beelden realtime te bekijken. Tuurlijk, dit kan voor een groot deel al met de GoPro-app voor Android, iOS en Windows Phone, maar ook dat blijft ietwat omslachtig. Met de GoRigIt maak je van de telefoon en de camera één geheel.

Het voordeel hiervan is dat je precies kunt zien wát je filmt. Een groot gemis voor veel GoPro-gebruikers. De case is gemaakt van polycarbonaat en de afsluitbare binnenzijde is met een zacht kunststof bedekt, om te voorkomen dat er vocht en vuil bij de telefoon komt. De GoRigIt komt voor $39 op de markt, omgerekend €30. Exclusief GoPro, uiteraard.

Eindelijk, een GoPro-houder voor je telefoon

Eén reactie

  1. Dit artikel lijkt geschreven te zijn met de gedachte dat dit het eerste product op de markt is die dit kan… Een BacPac touch-LCD scherm, welke tevens door GoPro zelf is uitgebracht, bestaat al erg lang. Wat er anders aan is (en misschien wel handig) is dat er meteen via de smartphone gewerkt wordt en 1/3de van de BacPac kost. Aan de andere kant is deze case wel enorm groot t.o.v. deze van GoPro en met die 30 euro heb je enkel een case uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *